Cube Air Cooler – werkt niet – radar – kruidvat – waar te koop – review – ervaringen

15
4.8 (95.45%) 101 votes

Zomers worden steeds warmerZomers worden steeds warmer, we merken het nu al. Een hittegolf komt niet alleen vaker voor, maar duurt ook steeds langer, en het wordt ook steeds droger.

Waar je vroeger genoeg had aan een ventilator, heb je nu echt behoefte aan air conditioning. Maar zo’n unit in je huis installeren is niet goedkoop.

Koel overal en altijd wanneer je maar wilt

Koel overal en altijd wanneer je maar wilt

PROMOTIE!

BEKIJK HET!

www.cube-air-cooler.nl

En om alle ruimtes te kunnen koelen, heb je veel apparaten nodig. Dat maakt het totale kostenplaatje niet om te lachen, en je koopt het niet zomaar. Er is gelukkig een goede oplossing waar je geen grote investering voor hoeft te maken, namelijk de Cube Air Cooler.

De Cube Air Cooler is een draagbaar apparaat, dat functioneert als air cooler, luchtbevochtiger en luchtverfrisser, multifunctioneel dus, en toch een klein apparaat. Bovendien is de Cube Air Cooler niet alleen van klein formaat, hij is ook heel gebruiksvriendelijk.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Je vult het reservoir met water, sluit het apparaat aan op een usb poort en hij zal je acht uur lang frisse lucht geven zonder herrie te maken, dus zelfs tijdens het slapen kun je er van genieten.

Heel makkelijk in gebruik te nemen, al wordt natuurlijk wel aangeraden de handleiding eerst te lezen. Je kunt de Cube Air Cooler werkelijk overal mee naar toe nemen en gebruiken, niemand zal er last van hebben, zoals het geval is bij luidruchtige ventilators.

Cube Air Cooler

Niet alleen geeft de Cube Air Cooler

Niet alleen geeft de Cube Air Cooler frisse lucht af, hij zuivert en bevochtigt de lucht ook. Het apparaat heeft een bereik van ongeveer 10 tot 15 meter, je kunt er dus samen met je familie of collega’s van genieten.

En omdat niet iedereen het graag even koud heeft, heeft de Cube Air Cooler drie verschillende standen, namelijk hoog, gemiddeld en laag. Natuurlijk werkt hij wat minder goed dan een echte air conditioning, maar hij geeft echt goed frisse lucht af en zal je flink veel verkoeling geven tijdens hete dagen.

Het is echt een makkelijke oplossing voor de warme zomers die we steeds vaker hebben. Niet eens voor een hoge prijs, en hoe meer je er koopt, hoe goedkoper ze worden. Er zijn veel vergelijkbare producten verkrijgbaar, maar de Cube Air Cooler is de beste draagbare verfrisser om bij je te hebben op hete dagen. Je kunt de Cube Air Cooler via de officiële website aanschaffen meer op de website van de fabrikant.

Cube Air Cooler – ervaringen – Kruidvat – waar te koop

De Cube Air Cooler is niet zomaar overal te koop. Als je een soortgelijk apparaat ziet staan bij Kruidvat, is het een kopie, een slecht aftreksel dat misschien wel goedkoper is, maar zeker niet zo goed werkt, die niet dezelfde verfrissende ervaringen biedt.

Cube Air Cooler – werkt niet – radar – review

De Cube Air Cooler vind je niet bij Kruidvat of een andere winkel, de Cube Air Cooler is alleen te koop via de officiële website meer op de website van de fabrikant. Dat is de enige plek waar je zeker het echte product aanschaft.

Ook als je online op zoek gaat naar meningen, ervaringen van gebruikers, moet je goed opletten of ze wel de echte Cube Air Cooler in gebruik hebben.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Er zijn zo veel soortgelijke producten met bijna dezelfde naam, dat het heel verwarrend kan zijn. Het beste kijk je alleen op de officiële website meer op de website van de fabrikant.

Cube Air Cooler – werkt niet – radar – review

Cube Air Cooler – werkt niet – radar – reviewOnline vindt je zo veel reviews over verschillende vergelijkbare producten, die zeggen dat het product niet goed of helemaal niet werkt, maar hou goed in gedachten dat de deze mensen gewoon een slecht namaak product in huis hadden gehaald.

Haal al die andere producten van je radar af, focus op de Cube Air Cooler en bestel deze hier meer op de website van de fabrikant.

Dit is de enige website die je kunt vertrouwen. Hieronder lees je wat reviews van mensen die slim op de officiële website hun Cube Air Cooler hadden besteld, en er wel gelukkig mee zijn.

meer op de website van de fabrikant

Wanneer het zomer werd, begonnen we ons thuis altijd zorgen te maken over de stroomrekening door het hoge energieverbruik van de airconditioners.

Dit jaar hebben we een CoolPower aangeschaft en al tijdens de eerste maanden merkten we het verschil. Ons energieverbruik was niet gestegen!

Ik deel een flat en we hebben geen airconditioningIk deel een flat en we hebben geen airconditioning. Daarom wilde ik er eens eentje uitproberen.

Ik ben er heel blij mee en mijn flatgenoten hebben er ook al een besteld!

We hebben thuis geen airconditioningWe hebben thuis geen airconditioning. We hebben altijd een ventilator gehad en het lawaai daarvan is erg storend.

Mijn man heeft er eentje gekocht om eens uit te proberen. Na een week hebben we drie meer gekocht, één voor elke kamer.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

Wij hebben een aircooler gekocht voor de boven verdiepingWij hebben een aircooler gekocht voor de boven verdieping… cube air cooler meer op de website van de fabrikant kan je op verschillende standen zetten en met water vullen.. hier staat deze op de overloop en de deuren van de slaapkamers staan open en moet zeggen het doet wel een verschil af hoor!!

Als je deze echt op de slaapkamers zet gaat het er frisser worden..is een leuk ding

Ik kocht er 2 voor in de kinderen hun kamer op zolderIk kocht er 2 voor in de kinderen hun kamer op zolder. Ik las ervoor alle reviews dus toch met een klein hartje. Gezien de grote van de cooler vind ik dat hij prima doet wat ik er van verwacht.

Neen het maakt een kamer niet fris tot 18° (overigens zeer ongezond als het buiten heet weer is), maar mijn kind van 2,5 slaap nu mooi in door gerichte matige verfrissing, zonder ziek te worden.

1 tip1 tip, voeg ijsblokjes toe aan het water als het echt extreem warm is en zet hem een half uurtje voor je gaat slapen al op, de kamer zal dan toch net dat aangename beetje frisser zijn.

Ik ben tevreden!

Cube Air Cooler – kopen – forum – Nederland

Cube Air Cooler – kopen – forum - NederlandWil je de Cube Air Cooler kopen, ga naar meer op de website van de fabrikant en bestel hem daar, het apparaat wordt gratis in heel Nederland thuisbezorgd. Je hoeft niet op een forum te kijken, we hebben al vaker gezegd, er zijn veel vergelijkbare producten en mensen verwarren die soms met de Cube Air Cooler.

Berichten op een forum noemen misschien wel de Cube Air Cooler, maar gaan in werkelijkheid over een andere aircooler.

De Cube Air Cooler is niet alleen populair in Nederland, maar wordt ook in veel andere landen gebruikt. Je zult absoluut niet de eerste zijn om hem te kopen, en zeker ook niet de laatste.

Cube Air Cooler – prijs – test

De beste prijs voor de Cube Air Cooler vind je op de officiële website meer op de website van de fabrikant. Vind je ergens een lagere prijs, dan is het zeker niet de Cube Air Cooler, en zul je hoogstwaarschijnlijk niet zo genieten van de frisse lucht zonder herrie.

Cube Air Cooler

Als je meerdere coolers aanschaftAls je meerdere coolers aanschaft, bijvoorbeeld eentje voor elke slaapkamer, wordt de prijs lager. Bovendien is er momenteel een geweldige actie waarbij je maar liefst 50% korting krijgt.

Test de Cube Air Cooler nu zelf, wacht niet langer, de actie zal niet altijd blijven gelden.

Je kunt voorzichtig beginnen en er maar eentje kopen, je kunt er ook meteen 3 kopen, voor elke slaapkamer één, en dan zijn ze nog goedkoper ook, en daarbovenop krijg je dan ook nog eens 50% korting, echt een koopje.

Wacht niet tot je buren er eentje hebben getest, dit is het moment om er zelf te kopen. Begin zelf een nieuwe trend, na jouw geweldige ervaringen zullen je vrienden en familie er ook een paar willen kopen.

Cube Air Cooler – AliExpress – recensies – mini air conditioning

Cube Air Cooler – AliExpress – recensies – mini air conditioningBij het populaire online warenhuis AliExpress worden ook air coolers verkocht. Ze hebben een ruime keuze uit verschillende producten, maar de Cube Air Cooler hebben ze niet te koop. Die wordt immers alleen via de officiële website meer op de website van de fabrikant verkocht.

Verschillende producten hebben bij AliExpress natuurlijk ook recensies, zowel positieve als negatieve. Mini air conditioning is heel erg populair, dus er is een ruim aanbod beschikbaar van wisselende kwaliteit. Je hoeft de moeite niet te nemen om al die recensies over air cooler of mini air conditioning te lezen op AliExpress, je gaat simpelweg naar meer op de website van de fabrikant en bestelt nu je eigen Cube Air Cooler.

Samenvatting

De Cube Air Cooler is een klein multi functioneel apparaat. Het geeft niet alleen een koude lucht, maar bevochtigt en verfrist de lucht in de ruimte.

Promotie voor CUBE AIR COOLER KOOP NU!

SamenvattingDe Cube Air Cooler is heel makkelijk in gebruik, je kunt hem aansluiten in een usb poort, je vult het water reservoir met nog geen liter water, kiest in welke stand je hem wilt hebben en je kunt wel acht uur lang genieten van frisse lucht.

Het is een ideale oplossing voor thuis en op kantoor. De Cube Air Cooler meer op de website van de fabrikant maakt geen herrie dus houdt je ook niet uit je slaap, en stoort niet tijdens het werk. Het is het geld dubbel en dwars waard, daar zijn alle gebruikers het mee eens. Velen kopen er meerdere, zodat er in elke vaakgebruikte ruimte in huis eentje staat, en vaak ook eentje op kantoor. Als je er meer dan één tegelijk koopt, wordt de prijs lager.

Bovendien is er momenteel een aantrekkelijke aanbieding waarbij je maar liefst 50% korting krijgt, dit is dus echt het moment om er eentje, of meerdere, aan te schaffen. Het is niet meer nodig om zwetend in bed te liggen draaien omdat je door de hitte niet kunt slapen!

Elektronisch

15 REACTIES

  1. Mijn kinderen slapen er goed mee, ze vielen nooit in slaap door de hitte, en een ventilator hield mijn kleine wakker door de herrie. Maar dit is de oplossing Cube Air Cooler meer op de website van de fabrikant, het wordt niet echt super koud, maar wel een paar graden frisser en je hebt gelijk geen last meer van de hitte. Ik heb er zelf ook eentje op mijn slaapkamer gezet en het is echt prettig!

  2. Een maat van me raadde me deze aan, en hij had helemaal gelijk. Dit is het geld waard, het is niet zo koud als een echte air conditioning maar dat hoeft ook helemaal niet, het is gewoon lekker verfrissend

  3. Werkt naar verwachting, ook op een paar meter afstand voel je de frisse lucht goed, maar verkoelt geen grote ruimtes. Ook fijn dat hij niet zo’n herrie maakt. Ik heb hem nu een paar weken in gebruik en ben er zo blij mee! Ik kom de zomer nu veel makkelijker door, dat weet ik wel zeker.

  4. Ik heb hem al aangeraden bij al mijn vrienden, ik ben er zo blij mee. Makkelijk te gebruiken, klein en licht dus makkelijk te verplaatsen, en stil.

  5. Ideaal voor op de kinderkamer, nooit meer geklaag over de warmte. Niet echt geschikt voor grote kamers, maar goed genoeg voor de kinderkamer, het geeft lekkere verkoeling, hier komen wij de zomer wel mee door.

  6. Elke zomer ga ik op vakantie met de caravan, hardstikke fijn maar benauwd als het warm is. Natuurlijk kan je ramen open laten staan ’s nachts maar dan krijg je weer allemaal muggen binnen, en zo veel koelt het niet af. Maar dit ding is echt ideaal om mee te nemen in de caravan. De hele caravan koelt er van af!

  7. Koelt best snel, je voelt eigenlijk meteen al dat er frisse lucht uit komt. Hij verkoelt niet mijn hele woonkamer, maar dat geeft niet. Hij is zo klein en licht dat ik hem gewoon verplaats als ik ergens anders ga zitten, ik heb hem op warme dagen altijd naast me staan en het helpt echt goed.

  8. Is het perfect? Nee. Is het een voordelige oplossing tijdens een hete zomer? Ja! Echt, ik zou niet meer zonder willen. Oke, hij verkoelt geen hele ruimtes, en het scheelt ook maar een paar graden, maar het scheelt echt veel. Ik vind het zo fijn, ik raad hem bij iedereen aan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here